Főoldal>Tippek, érdekességek>Ötletes terasz- és erkély megoldások
Tippek, érdekességek

Ötletes terasz- és erkély megoldások

Közeledik a nyár vége, hűvösödnek az éjszakák, lassan mindenki hazatér a jól megérdemelt nyaralásból. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy erkéllyel vagy terasszal rendelkezünk, még tovább is élvezhetjük a friss levegőt anélkül, hogy el kéne hagynunk szeretett otthonunkat. Az egyszerű, akár lehangolóan unalmas terek helyett alakítsunk ki olyan környezetet magunknak, ami tükrözi személyiségünket, akár a hobbinkat, így az időnket is sokkal szívesebben töltjük majd ott el. A továbbiakban néhány ötlettel szolgálunk arról, hogyan tehetjük teraszainkat, erkélyeinket egyedivé, akár kicsi, akár óriási az.

Bútorok

Válasszunk olyan berendezést, ami közel áll a stílusunkhoz. Lehet szó akár egy asztalkáról vagy modernebb puffos megoldásról, használhatunk egy visszafogott kis kanapét vagy egy laza függőágyat, a lényeg, hogy magunkénak érezzük a teret. Bátrabbak beépíthetnek egy egész ágyat is, de megfelelő berendezéssel romantikus vacsorákhoz is remek helyszín lehet egy erkély vagy terasz.

 

Fények

Sárga vagy színes, gyertya vagy lámpa, a fények magukkal hozzák a jó hangulatot. Érdemes tehát ilyen kiegészítőben is gondolkodnunk, ha valóban kreatív megoldásokat szeretnénk alkalmazni. Akár még a karácsonyi világítást is felhasználhatjuk a falra akasztva, de még a bútorokon is.

 

Növények

Egy színes virág, egy zöld növény minden teret fel tud dobni. Nem kell egyből arra gondolni, hogy mennyi munkák lenne ezek gondozásával, bátran válasszunk műnövényt is kiegészítőnek. És persze, ha virágokról beszélünk, szót kell ejtenünk a színes, mintás, mindenféle formában kapható cserepekről és kaspókról, amiket szintén használjunk kedvünkre.

 

Egyéb megoldások

Természetesen rengeteg kreatív ötletet leírhatnánk, de hagyatkozzunk nyugodtan az ösztöneinkre, használjuk ki az otthonunkban fellelhető bútorokat, eszközöket és természetesen a saját fantáziánkat. Ettől lesz majd igazán a miénk az a terasz vagy erkély, amire büszkék lehetünk.

 

Ahhoz, hogy ezeket az ötleteket meg tudjuk valósítani, megfelelő otthonnal kell rendelkeznünk. Ha még nem sikerült rálelned a számodra tökéletes lakásra, mi segítünk megtalálni azt!

Ha eladó/kiadó lakást, házat keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

képek forrása: Pinterest

 

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.