Főoldal>Tippek, érdekességek>Kicsi, de szép fürdőszoba
Tippek, érdekességek

Kicsi, de szép fürdőszoba

A mai tippek és érdekességek cikkünkben néhány kisméretű, ám különleges, és meglehetősen szemrevaló fürdőszobát mutatunk be Nektek. Ezzel azt szeretnénk bemutatni, hogy 5 nm alatt is bátran neki lehet látni a fürdőszoba dekorálásához, átalakításához, és okos megoldásokkal könnyedén feldobhatjuk ezt a kevésbé nagy figyelemnek örvendő részét is az ingatlannak. Mert lássuk be, még ha nem is itt töltjük időnk nagy részét, egy gyors, frissítő zuhany, vagy pihentető fürdés, de még a reggeli készülődés is jobban esik egy szép fürdőszobában.

 

Amennyiben nem szeretnél nagy átalakításokba fogni, a legegyszerűbb színekkel feldobni a hangulatot. Már egy pár élénk színű törölköző is látványos lehet, mint ahogy ez a Dohány utcai és Klauzál utcai lakás egyszerű, alap fürdőszobájánál is látható.

Másik nagyszerű ötlet egy egyedi zuhanyfüggöny választása. Nem lehet vele mellé lőni. Azonban ha kicsit tovább akarunk menni, bátran használjuk a színeket a falon is. Igazán meghitt, meleg hangulatot áraszt ez a Mészáros utcai 5 nm-es masszírozókádas fürdő. A színes mozaikablakon biztosan nem lát be senki, de a kedvünket tutira feldobja, ahogy a napsugarak átszűrődnek rajta.

Nagyon egyszerű elem, ami tulajdonképpen bárhol jól mutat, a led fény. Ez a Magdolna utcai, új építésű lakás egyszerre alkalmazza merészen az élénk türkizt led fényekkel.

Elegáns, könnyedebb stílus kedvelője vagy? Olykor hihetetlen, hogy tudnak bevarázsolni 5 nm-be WC-t, kádat, mosdót. Mindezt úgy, hogy igényes is maradjon, zsúfoltság érzése nélkül. Ezt példázza ez a gyönyörű lakás a Budakeszi úton, illetve a Szerdahelyi utcán.

Ennek zuhanyfülkés változatát mutatja be ez a VIII. kerületi lakás.

Díszítsünk képekkel! Miért ne tennénk képeket a fürdőbe? Egyszerű, ám határozott dekoreleme mindkét fürdőszobának, akár kicsi, akár nagy. De vegyük észre a különleges tükröt is, mely talán szokatlannak tűnik a fürdőben, de rá fogunk jönni, hogy már önmagában is elegendő dísz lehet.

Egyre kedveltebb a régi stílusjegyek újragondolva alkalmazni. A rusztikus megjelenés megosztó lehet, de el kell ismernünk, ez a két fürdőszoba lenyűgöző.

Világos, mintás csempékkel még optikailag növelhetjük is a teret. Csodásan oldották meg ezekben a belvárosi lakásokban.


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!