Főoldal>Tippek, érdekességek>Itt az Ősz, dekoráljunk!
Tippek, érdekességek

Itt az Ősz, dekoráljunk!

Mindjárt itt az október, lassan megjelennek körülöttünk az évszak jellegzetes színei, formái, ami ránk is hatással vannak, így ma olyan tippekkel szolgálunk nektek, amelyekkel becsempészhetitek az ősz hangulatát az otthonotokba is. Nem kell megijedni, kezdők és haladók számára is van néhány remek ötletünk. 

Az évszak nagy előnye, hogy remek színekben pompázik, ami szinte minden otthonba illik, a barna, a bézs, a narancsos árnyalatok minden lakásban jól mutatnak, melegséget árasztanak. Ha nem szeretnénk komoly dekorálásba kezdeni, már azzal is becsempészhetünk némi őszi hangulatot, ha ebben a színvilágban elhelyezünk néhány párnát, takarót, esetleg a terítőnket cseréljük le egy szép őszi mintás változatra.

Akik ennél komolyabb csinosítgatásba kezdenének, bátran használják az ősz különböző formáit a lakásban, vagy akár a kertben, teraszon is. Gondoljunk csak a színes, számtalan formában megjelenő levelekre, amik mécseseken, vázákon is jól mutatnak. Csak egy megfelelő, hobbiboltban is kapható ragasztót kell beszereznünk hozzá és már készen is vagyunk vele. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a különböző méretű, formájú gyertyák is mennyivel kellemesebb hangulatot tudnak varázsolni a szobába, ezeket is díszíthetjük levelekkel, ügyesebbek még fahéj rudakkal is körberagaszthatják, pompásan fog kinézni. 

Vadgesztenye és dísztök, az évszak ékességei. Színesek, formásak, a legegyszerűbb dekorációs kellékek, mégis fantasztikusan mutatnak. Tehetjük őket gyertya mellé, kosárba, üvegedénybe, vagy az ajtónkra, nem foghatunk mellé, bárhogy is döntünk, hibátlan összhatása lesz.

A konyhatündérek számára jó hír, hogy ezeket az ötleteket, motívumokat még a süteményeken is könnyen megvalósíthatjuk, ráadásul egy finom almás pite nem csak a látványával fogja lenyűgözni családunkat. Érdemes kipróbálni!  

Képeinket a Pinterest-ről kölcsönöztük.


 

Ha szeretnél te is egy igazi őszi otthont varázsolni magadnak, de még nem találtad meg hozzá a megfelelő lakást/házat, mi segítünk neked!

 

Ha eladó/kiadó lakást, házat keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

 

 

 

 

Ossza meg ismerőseinek!