Főoldal>Tippek, érdekességek>Hogyan legyen rendezett a gyerekszoba?
Tippek, érdekességek

Hogyan legyen rendezett a gyerekszoba?

Elkezdődött az idei tanév, a gyerekek füzettel, könyvekkel megtömött táskával közlekednek. Ami az anyukák számára nagyobb fejfájást okoz, hogy ezeket az iskolaszereket nagy szeretettel hagyják gyermekeik szanaszét, jobb esetben az íróasztalon, de akár a földön is. Így tehát ma az édesanyák számára szeretnénk tippeket adni, hogyan tudják könnyebben rendben tartani a gyerekszobát és egyben feldobni azt.

Befőttesüveget bátran használhatunk tolltartónak is otthon, de radírt, kisebb eszközöket is jól lehet benne tárolni. A nagyobb üvegek azért is hasznosak, mert ezekbe nem kell a ceruzákat, filceket egyesével eltenni (mint egy hagyományos tolltartóba), tehát időt is spórolhatunk vele.  

 

Egy tárolódoboz igazán praktikus megoldást jelenthet, sok minden belefér a tanszerektől a ruhákig,  de tárolhatjuk benne a kötelező olvasmányokat is. Lehet színes, mintás vagy egyszerű, jól fel tudja dobni a gyerekszobát. 

 

Egyre több olyan kreatív ötlettel találkozunk a lakberendezéshez kapcsolódóan, amik ténylegesen megvalósíthatók egy átlag ember számára is, szakember bevonása nélkül. Egy ilyen DIY megoldás a “polcfa” is, ami nem más, mint egy fa alakban kialakított könyvespolc. Nem csak feldobja a szobát, de a kisgyermek számára is sokkal izgalmasabb lehet egy ilyen bútor a kis birodalmában, mint egy egyszerű polcos megoldás. 

 

Ahogy azt a képek is mutatják, nem kell rengeteg munkát fektetni abba, hogy a gyerekszoba szép, rendezett legyen, csak a megfelelő tárolókkal, bútorokkal kell berendezni. Ha gyermekünkkel választjuk ki ezeket, biztos nem fogunk mellélőni, a beszerzés pedig akár egy vidám családi program is lehet.

 

Ha még nem találtad meg a megfelelő otthont, ahol ezeket az ötleteket megvalósíthatod, mi segítünk neked!

Ha eladó/kiadó lakást, házat keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

képek forrása: Pinterest

 

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.