Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Belgrád rakparti lakás

Eladó az 5. kerületben, a Belgrád rakparton egy felújított, első emeleti, utcai nézetű lakás jó fényviszonyokkal. Hivatalos mérete 98 négyzetméter, de az átalakítás miatt két külön lakásként funkcionál, így a valós mérete 94 négyzetméter lett. Mind a két lakásban a szobákban fekvőgaléria található. 

Irányár: 139.000.000Ft

További képekért kattints


Vígszínház utcai lakás

A Vígszínház utcában kínálunk eladásra egy igényesen felújított, nappalis plusz 3 hálószobás, duplakomfortos lakást. Az ingatlan a 4.emeleten helyezkedik el, napfényes, utcai kilátással. Cirkó fûtéses, a fürdõszobákban padlófûtés van, valamint légkondi minden szobában.Különleges, hangulatos, ízlésesen berendezett lakás.

Irányár: 110.000.000Ft

További képekért kattints


Teréz körúti lakás

Az Andrássy út mellett, a belváros szívében eladó egy most elkészült 115 nm-es luxuslakás, benne két háló- és két fürdőszobával.Egyedileg gyártott fa ajtók és bútorok, hűtő-fűtő klímarendszer, gépesített konyha és padlófűtés is tartozik az ingatlanhoz. A lakás hangszigetelt, hozzá tartozik még egy HD projektor motoros vászonnal, illetve bárpult, szauna és masszázskád is.

Irányár: 99.900.000FT

További képekért kattints


 Dohány utcai lakás

Eladó egy VII. kerületi, Dohány utcai, 2. emeleti napfényes lakás a Zsinagóga szomszédságában. Az ingatlan egyedi ötletekkel igényesen kialakított, 3 szobás (2 hálószobás), 109 nm-es, utcai nézetű, cirkófűtéses, egy gyönyörű házban található. A város szívében egy ékszerdoboz.

Irányár: 92.000.000FT

További képekért kattints


 Hőgyes Endre utcai lakás

Egy most elkészült gyönyörű luxuslakás eladó a belváros szívében, a Hőgyes Endre utcában. Gépesített konyha és egyedileg gyártott bútorok a lakáshoz tartoznak, valamint riasztó, széf, 5.1-es házimozi kábelezés minden szobában és szauna is megtalálható benne. Az ingatlan teljesen hangszigetelt.

Irányár: 79.900.000Ft

További képekért kattints


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.