Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Fővám téri panorámás lakás

A Szabadság-hídra, a Dunára és a Fővám térre PANORÁMÁVAL rendelkező, az 1910-es években épült társasház  első emeletén található 103 m²-es, felújított, összkomfortos nagypolgári lakás eladó. A ház lépcsőháza frissen felújított, homlokzata nagyon jó állapotú, emellett új lift van. A lakás helyiségei: 3 szoba + hall + étkezős konyha + WC + fürdőszoba + gardrób + folyosó.

Irányár: 104.900.000 Ft

           

További képekért kattints


Baross utcai lakás

Palotanegyedben a Baross utca csendes, de körúthoz közel eső részén teljes körűen felújított lakás, kulcsra készen eladó. A ház felújításai jelenleg is folyamatban vannak. A ház belső homlokzatát, a körfolyosókat most javítják, a  a tető már kész, a külső homlokzatot majd jövőre újítják fel. A lakás csendes, az ablakok előtt nincs eljárás. A lakás 35m², beosztását tekintve: amerikai konyhás nappali 20m², háló 10m², fürdő 5m².

Irányár: 23.500.000 Ft

További képekért kattints

    


Duna panorámás lakás

A II. kerületben a Bem rakparton eladó egy teljes körűen felújított nappali+3hálós, Duna panorámás lakás.

Irányár: 164.000.00 Ft

     

További képekért kattints


Belgrád rakparti lakás

Budapest belvárosának presztízs helyén kínáljuk megvételre ezt a fantasztikus elosztású, luxus módon felújított 47 m²-es lakást. Elosztásának köszönhetően az átalakítás után egy amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, és egy gardrób került kialakításra.

Irányár: 46.490.000 Ft

          

További képekért kattints


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.