Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 Budakeszi úti lakás

A Szépilona Lakóparkban eladó egy 5. emeleti, panorámás, 62 m²-es újszerű, teraszos lakás. A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, hálószobából és kádas fürdőszobából áll. A 10 m²-es teraszra a nappaliból és a hálószobából is ki lehet jutni. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs-beálló is.

Irányár: 55.900.000 Ft


Mammuttól pár lépésre lévő lakás

A II.kerület központjában, a Széll Kálmán tér vonzáskörzetében eladásra kerül egy 1. emeleti, utcai nézetű, 56 m²-es, 2 szobás, teljes körűen felújított lakás. A környék központúsága miatt a tömegközlekedés kiváló. Fiatal pároknak, befektetőknek egyaránt megfelelő.

Irányár: 39.900.000 Ft


 Teljeskörűen felújított Hattyú utcai lakás

Eladó egy gyönyörűen, teljeskörűen felújított I. emeleti 1+2 félszobás, erkélyes lakás a Hattyú utcában. Az átalakítás most fejeződött be, még nem lakta senki, tehermentes és azonnal beköltözhető.

Irányár: 43.900.000 Ft


Lakás Budapest szívében

Eladó a Mátyás templomtól, Clark Ádám tértől karnyújtásnyira Budapest szívében, mégis zöld környezetben  egy teljes körűen frissen felújított, gyönyörű panorámás lakás. Két bejáratú, elosztását tekintve, egy nappali plusz 2 hálóval rendelkezik. Kamera rendszerrel, beépített légkondicionálóval, modern bútorokkal és nyílászárókkal ellátott.
Azonnal költözhető!

Irányár: 77.000.000 Ft


Rózsadombi lakás

Eladásra kerül a Rózsadombon, a Tasnádi villa közelében, egy 2002-ben épült házban, csendes környéken egy 71 m²-es, 3 szobás lakást. Az udvarban található a gyerekek számára játszótér, szép rendezett kertben. A lakás dupla teraszos, felújított, klímás és beépített bútoros.
Családosok számára ideális otthon.

Irányár: 62.300.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.