Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Falk Miksa utcai lakás

Budapesten, az V. kerületben eladó egy 77 nm alapterületű, 1. emeleti lakás, mely egy liftes, polgári ház utcai oldalán található. Az eladó ingatlan frissen felújított, 2 hálószobával, amerikai konyhás nappalival, fürdővel és külön helyiségben található WC-vel rendelkezik. A budapesti ingatlan klímával felszerelt, kiváló lokációja nagyon jó közlekedési, szórakozási lehetőségeket biztosít.

Irányár: 65.000.000 Ft

 


Pannónia utcai lakás

A XIII. kerületben, a Pannónia utca elején, 1 percre a körúttól kínálunk eladásra egy nagyon jó állapotú ingatlant, amely két lakássá lett alakítva. Egy liftes ház 1. emeletén helyezkedik el, összesen 107 nm területű. A budapesti ingatlan kettéválasztása során egy kisebb, 29 nm-es garzonlakás és egy tágas, 78 nm-es lakás lett kialakítva, melyek közül utóbbi irodának is megfelelő.

Irányár: 64.000.000 Ft

 


Erzsébet körúti lakás

Eladó lakást kínálunk Budapesten, a belvárosi VII. kerületben. A 43 nm-es ingatlan teljes körű felújításon esett át, a vezetékek, a nyílászárók és a burkolatok is ki lettek cserélve, hogy a mai modern igényeket minden szinten kielégítsék. Az eladó lakás nagyszerű befektetési lehetőség azoknak, akik megbízható, jól jövedelmező vállalkozásokba szeretnék fektetni a pénzünket. A budapesti ingatlan kulcsrakész, és már a következő naptól akár pénzt is termelhet új tulajdonosának. 

Irányár: 38.500.000 Ft

 


Magyar utcai lakás

Eladó a Magyar utcában egy 4. emeleti, napfényes, két különnyíló szobás, 57 nm-es, újszerű, tetőtéri lakás. Az ingatlanon belül a gépesített konyhabútor és a fürdőszobabútor a vételár részét képezi. A budapesti eladó lakás fenntartási költsége alacsony, egy csendes utcában, mégis központi helyen, a Károlyi kert szomszédságában helyezkedik el.

Irányár: 48.900.000 Ft

 


Alkotmány utcai lakás

Eladó az V. kerületben, jól megközelíthető, és méltán kedvelt belvárosi részen egy teljesen felújított lakás. A budapesti ingatlan 95 nm alapterületű, egy liftes ház 3. emeletén található. Ablakai udvarra néznek, fűtéséről házközponti rendszer, melegvíz ellátásáról pedig egyedi mérésű házközponti rendszer gondoskodik.

Irányár: 95.000.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!