Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/2
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/2

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Fő utcai lakás

Eladó Budapesten, Batthyány közelében fekvő Fő utcában egy 132 nm-es kiváló adottságokkal rendelkező lakás.  Az ingatlan egy liftes, polgári ház 3. emeletén található, utcai nézetű és nagyon világos. Az eladó lakás 3 szobával, nappalival, étkezős konyhával és 1 fürdőszobával rendelkezik.

Irányár: 79.900.000 Ft

 


Apáczai Csere János utcai lakás

Gyönyörűen felújított lakást kínálunk megvételre Budapesten, az Apáczai Csere János utcában. Az összesen 82 nm alapterületű ingatlan jelenleg 2 lakássá van alakítva. Mindkét lakás nappali + 1 hálós, melyek akár egybe is nyithatók, csak egy ajtóval vannak elválasztva. Az eladó ingatlan egy liftes ház, második emeletén található, udvari nézetű, világos és erkély is tartozik hozzá.

Irányár: 99.000.000 Ft

 


Székely Mihály utcai lakás

Eladó a belvárosban, Gozsdu udar szomszédságában egy 75 nm-es, 3. emeleti lakás. A ház lifttel felszerelt, a budapesti ingatlan ablakai utcára néznek, ahonnan rengeteg napfény érkezik be. A lakás 3 szobával rendelkezik, nagyszerű elhelyezkedésű.

Irányár: 58.900.000 Ft

 


Rumbach Sebestyén utcai lakás

Budapesten, a VII. kerületi Rumbach Sebestyén utcában eladó ez a 4. emeleti, 10 m2-es erkélyes, nappali és két külön hálószobás, teljesen felújított és részben bútorozott, két fürdőszobás lakás. Elhelyezkedésének köszönhetően kiadás esetén nagyon magas hozamot érhet el leendő tulajdonosának. 

Irányár: 71.000.000 Ft

 


Veres Pálné utca

Budapesten, az V. kerület frekventált környékén, a Váci Center és a Vásárcsarnok közelében, a Veres Pálné utcában, nagyon szép, felújított, szecessziós, liftes épületben napfényes ingatlan eladó. A saroklakás minden szobája utcára néz. Az ingatlant két éve felújították, hő és hangszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre.

Irányár: 90.000.000 Ft

 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!