Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Rézsü utcai lakás

Adyligeten, a Francia Iskola közelében, a Rézsű utcában, eladó egy 129 nm-es, földszinti, 3 hálós és 2 fürdőszobás, 45 nm nagyságú erkéllyel ellátott, légkondicionált, luxus panorámás lakás. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, illetve a képeken látható berendezési tárgyak szintén az ár részét képezik. A társasházban közös használatú medence és szauna is található.

Irányár: 78.000.000 Ft

 


Szondi utcai lakás

Eladó egy első emeleti, utcai nézetű műszakilag és esztétikailag teljes körűen felújított polgári lakás a Szondi utcában. A felújítás nem régiben fejeződött be, így az új tulajdonos először veheti használatba a beépített bútorokat és gépeket. A 49 nm-es alapterületű ingatlan, másfél szobával rendelkezik, a fürdőszoba, konyha, hálószoba, mind a nappaliból nyílik, tehát meglehetősen kényelmes az elosztása. A közlekedésnél trolibusz, busz és metró járatait vehetjük igénybe.

Irányár: 32.900.000 Ft

 


Király utcai lakás

Nagyszerű helyen, Budapesten, a Gozsdu udvar szomszédságában,egy új építésű házban eladó ez az újszerű lakás, melyről kilátás nyílik a Gellért hegyre. Az ingatlan alapterülete 57 nm, melyen amerikai konyhás nappali, 2 félszoba, fürdőszoba, előszoba és egy kis tárolókamra kapott helyet. A budapesti lakás fűtése házközponti rendszeren működik, nyáron pedig klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Irányár: 61.500.000 Ft

 


Eladó lakás az Erzsébet körúton

Budapesten a VII. kerületben (Belső-Erzsébetvárosban), az Erzsébet körúton, eladásra kínálunk egy 86 nm-es, 4. emeleti, utcai nézetű lakást. A budapesti ingatlan 2 szobával, előszobával, fürdőszobával, konyhával, hallal, kamrával rendelkezik, igény esetén plusz 1 szoba kialakítható. Továbbá tartozik hozzá egy 5 nm-es pince. Jelenleg rövid távú kiadásra használják.

Irányár: 44.000.000 Ft

 


Andrássy úti lakás

Eladó az Andrássy úton, karnyújtásnyira a Kodály Köröndtől egy utcai nézetű, magas emeleti, felújított ingatlan. A felújítás során a jenlegi tulajdonos nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is teljes körűen felújította. Jelenlegi elosztása szerint egy 28 nm-es udvari hálószoba, az utcafront felé néző 40 nm-es amerikai konyhás nappali található, illetve egy 16 nm-es háló vagy akár dolgozó szoba, melyet díszablakok választanak el a nappalitól. A képeken látható antik bútorok az ingatlan tartozékai, illetve az eredeti kristály csillárokat is.

Irányár: 64.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!