Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Attila utcai lakás

Buda egyik legkedveltebb környékén eladó egy 2 különnyíló szobás, napfényes lakás. Az igényesen felújított budapesti ingatlan, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal (redőnnyel, szúnyoghálóval), klímával és riasztóval van felszerelve. A lakásban cirkó fűtés gondoskodik a melegről, a fürdőszobában azonban padlófűtés garantálja a fokozott kényelmet. Kiváló lehetőség azok számára, akik élvezik a kellemes, parkos környezetet, minőségi éttermeket és kávézókat. 

Irányár: 45.900.000 Ft

 


Klauzál utcai lakás

Budapesten a VII. kerületi Klauzál utcában eladó egy második emeleti, napfényes ingatlan, melynek területén két külön bejáratú lakás lett kialakítva. A kisebb lakás amerikai konyhás nappalival, hálószobával, és fürdőszobával van ellátva. A nagyobb lakás szintén amerikai konyhás nappalival, továbbá 2 szobával, kádas fürdőszobával, és külön WC-vel rendelkezik. Az ingatlan összterülete 117 nm.

Irányár: 92.500.000 Ft

 


Király utcai lakás

Eladó a Király utcában egy 2.emeleti, 3 szobás, nagyon világos, frissen felújított gyönyörű lakás. Az utcai nézetű ingatlan alapterülete 101 nm, melyen előszoba, hall, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba helyezkedik el.

Irányár: 62.900.000 Ft

 


Király utcai lakás

Eladó egy 69 nm -es, rendkívül jó adottságokkal rendelkező lakás a Belváros szívében, a Nagymező utca szomszédságában, központi, mégis csendes helyen. A budapesti ingatlan felújítandó, ebből adódóan sok lehetőséggel kecsegtet. Jelenlegi felosztása: nappali, egy hálószoba és egy félszoba, amely galériázott,  egy gardróbszoba, egy fürdőszoba és előszoba. A ház idén lett felújítva, csodaszép belső udvara és homlokzata varázslatos.

Irányár: 35.990.000 Ft

 


Benczúr utcai lakás

A Benczúr utca egyik legszebb épületében eladó egy nagyon jól átalakítható, felújítandó lakás. A ház nagyon szép állapotban van és egyedi adottságokkal rendelkezik. Nem körfolyosós, így a lakás mindkét felőli része világos napos. Gyönyörű kerttel rendelkezik, a Belvároshoz mérten nagy csendet biztosít a kertbe vágyóknak. Az 52 nm-es lakás jelenleg nappali és egy teljes szobával rendelkezik. Azonban az átalakítás során nappali, 1 egész szoba és egy félszoba alakítható ki belőle, továbbá két fürdőszoba.

Irányár: 38.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!