Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Belgrád rakparti lakás

47 nm területű budapesti eladó ingatlanunk a belváros exkluzív részén található, amely luxus minőségben, igényesen lett felújítva. A kiváló elosztására alapozva a lakásban az átalakítás során egy nagy nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy gardrób helyiség került kialakításra. A rendkívül sok egyedi megoldás teszi igazán kívánatossá ezt az eladó ingatlant. Ötletes berendezései közé tartozik az egyedi falikép megoldás, a textillel burkolt fal, és az előszobában található teljes mennyezet világítás. Biztos befektetést keresőknek és egyedi otthonra vágyóknak is ideális ez a budapesti ingatlan.

Irányár: 44.900.000 Ft

 


Eötvös utcai lakás

Budapest belvárosának szívében, a VI. kerületi Eötvös utcában kínáljuk eladásra ezt a 60 nm-es lakást, amely egy klasszikus, polgári épület 4. emeletén helyezkedik el. Az újszerű, duplex ingatlan a liftes házra emeletráépítéssel lett kialakítva, amelyhez 2 erkély is épült. A tetőtéri lakás időszakosan napfényes, az utcára néz. Összesen 2 szobával rendelkezik ez a budapesti eladó ingatlan, valamint 2 fürdőszoba és egy 27 nm-es, amerikai konyhás nappali is tartozik hozzá.

Irányár: 41.850.000 Ft

 


Úszódaru utcai lakás

Eladó budapesti ingatlanunk a XIII. kerület legkedveltebb részén, a Marina parton található, 57 nm területű, egy új építésű ház része. A lakás panorámás, 11 nm-es erkélyéről remek kilátás nyílik a Dunára. Az ingatlanon belül 2 szoba található, valamint két fürdőszoba, konyha és a már említett erkély. Egy opcionálisan megvásárolható kocsibeálló szintén tartozik ehhez a budapesti lakáshoz. A kiváló elhelyezkedésnek és az igényesen kialakított parkos környezetnek köszönhetően rendkívül jó adottságokkal rendelkezik ez az eladó ingatlan, saját otthonnak és befektetésnek is megfelelő választás lehet.

Irányár: 44.900.000 Ft

 


Hunyadi János úti lakás

Budapest I. kerületében, a Clark Ádám térnél eladó ez a 71 nm-es, földszinti lakás. Az ingatlan nemrég felújításon esett át, szobái világosak, a dél-nyugati fekvésének köszönhetően. 3 szobával rendelkezik ez a budapesti lakás, valamint 2 fürdőszobával és egy kamra helyiséggel is. Mivel az ablakok alacsonyan vannak, ezért leginkább irodának lenne alkalmas ez az eladó ingatlan, ezáltal viszont befektetésnek is kiváló lehet.

Irányár: 39.800.000 Ft

 


Rózsa utcai lakás

A belvárosi VI. kerületben, a Rózsa utcában eladó egy 118 nm-es lakás, egy gyönyörű ház 1. emeletén. A budapesti ingatlan igazán hangulatos, különnyíló szobákkal és tágas, élhető terekkel rendelkezik. 3 és fél szoba került kialakításra ebben a lakásban, illetve extraként egy 6 nm-es kamra is a részét képezi. A remek tervezés mellett a kiváló közlekedési lehetőségek is jellemzik ezt az eladó budapesti ingatlant, így az egyik legjobb választásnak számít ezen a környéken.

Irányár: 58.900.000 Ft


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!