Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Kárpát utcai lakás

A XIII. kerületi Kárpát utcában eladó egy 66 nm-es, teljes körűen felújított, 2 plusz egy fél szobás polgári lakás. Az ingatlanon belül egy tágas előszobából nyílik a többi helyiség, konyháját a félszobával lehetőség van egybenyitni, amivel egy nagyobb teret kaphatunk. Nappali- és hálószobájába tölgyfapadló került, az ablakokat mindenhol Thermo-ra cseréltek, ennek köszönhetően a lakás teljesen és tökéletesen hő- és hangszigetelt. A fürdőszobában esőztető zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható.

Irányár: 39.900.000 Ft 

 


Szófia utcai lakás

Eladásra kínálunk a Hunyadi térnél egy 3 szobás, remek elosztású, utcai nézetű lakást. Az ingatlan egy polgári épület első emeletén helyezkedik el, fekvésének köszönhetően napfényes, világos. Teljes körű felújítást igényel, azonban kiváló alaprajzának köszönhetően akár két kisebb lakás is kialakítható belőle, vagy akár egy nappali- és három hálószobássá ingatlan is.

Irányár: 49.900.000 Ft

 


I. Kuny Domonkos utcai lakás

Budapest legelőkelőbb kerületében kínáljuk eladásra ezt a 65 nm-es, 1 szobás lakást az I. Kuny Domonkos utcában, egy tiszta, rendezett klasszikus épület 1. emeletén. Az ingatlan néhány éve szerkezeti- és esztétikai felújításon is átesett, világos, napfényben úszó terek jellemzik. A hálószoba ablakai csendes, zöld kertre néznek, nappalija és fürdőszobája is szépen fel lett újítva.

Irányár: 41.900.000 Ft

 


Bajcsy-Zsilinszky úti lakás

 Műszakilag és esztétikailag is kiemelkedő minőségben felújított, világos lakás eladó a belvárosi VI. kerületben. Minőségi bútorok, egyedi tapéták, és asztalos által egyedileg készített minőségi bútorok jellemzik az ingatlant. A felújítás során teljes nyílászáró-csere történt, valamint fűtés korszerűsítésre és teljes villany- és vízvezeték cserére is sor került. A konyha és a fürdőszoba szintén fel lett újítva, a modern kornak megfelelően. A lakásban található bútorok és műszaki felszerelések mind a vételár részét képezik.

Irányár: 107.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!