Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Soroksári úti lakás

Eladásra kínálunk a IX. kerületben, a Boráros tér közelében, a Soroksári úton egy 5 emeletes társasház 2. emeletén egy teljes körűen átépített lakást. Az ingatlanon belül a legkorszerűbb nyílászárók találhatóak, valamint klíma, riasztó rendszer is beépítésre került. A társasház rendezett, 2 lifttel rendelkezik, a belső homlokzata 2 éve esett át teljes körű felújításon.

Irányár: 32.500.000 Ft

 


Budai Nagy Antal utcai lakás

A XIII. kerületi Budai Nagy Antal utcában eladó egy felújított, 3 szobás, 98 nm-es, két erkélyes lakás. Az ingatlan egy liftes Bauhaus típusú ház 3. emeletén található. Benne amerikai-konyhás nappali, 2 háló- és 2 fürdőszoba kialakítására került sor. Az épület tágas, hangulatos, bejárata márványkővel kirakott.

Irányár: 86.000.000 Ft

 


Népszínház utcai lakás

Eladásra kínálunk egy 5 szobás, 113 nm-es tégla építésű lakást a VIII. kerületi Népszínház utcában. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik. A nagyobb lakás 93 nm, 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik hozzá wc-vel, továbbá még egy  külön mellékhelyiség és egy kis tároló. A lakás teljesen felszerelt, igényesen bútorozott. 2. emeleti elhelyezkedésének és keleti fekvésének köszönhetően világos, napfényes. A kisebb lakás 20 nm-es, benne  egy szoba, konyha és fürdőszoba található, szintén teljes körűen fel van újítva és be van rendezve.

Irányár: 48.600.000 Ft

 


Wesselényi utcai lakás

Eladó a belvárosi Wesselényi utcában egy igényesen felújított, 67 nm-es, két külön bejáratú, utcára néző lakás. Két hálószobával, gardróbszobával rendelkezik, mindkét szobában klíma lett felszerelve.  A lakás egy szecessziós épület 4.emeletén helyezkedik el, befektetők számára adott a bővítési lehetőség. A tetőtér szintén megvásárolható. Lift a 4. emeletig megy fel. 

Irányár: 52.900.000 Ft

 


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!