Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Szondi utcai lakás

 A VI. kerületi Szinyei Merse Házban eladó egy 3. emeleti, újszerű állapotú, udvarra néző lakás, belső kertes, csendes épületben. 73 nm-es, tágas, amerikai konyhás ingatlan, 3 szobával, saját erkéllyel és parkolóhellyel teremgarázsban.

Irányár: 56.000.000 Ft

További képekért kattints


Práter utcai lakás

A VIII. kerületi Práter utcában kínálunk eladásra egy 32 nm-es, teljes felújításon átesett loggiás garzonlakást. Az ingatlan világos, napfényes, egy 3 nm-es erkély tartozik hozzá.

Irányár: 14.900.000 Ft

További képekért kattints


Váci utcai lakás

Eladó az V. kerületben, a Váci utcában egy teljesen felújított, exkluzív, 98 nm-es ingatlan. Világos, napfényes, a lakáson belül egy tágas nappali és két hálószoba található, továbbá egy 8 nm-es erkély. 

Irányár: 199.000.000Ft

További képekért kattints


 Kossuth utcai lakás

Eladásra kínálunk a Ferenciek terénél egy gyönyörűen kialakított, igazi nagypolgári, napfényes, tágas, lépcsőházból nyíló lakást. Az ingatlanhoz egy 35 nm-es nappali, 3 hálószoba, és 2 fürdőszoba tartozik.

Irányár: 136.000.000Ft

További képekért kattints


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!