Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Paskál utcai lakás

Csendes, kertvárosi környezetben, a XIV. kerületben eladó egy napfényben fürdő, panorámás lakás, egy 6 lakásos társasház részeként.Az ingatlanhoz 3 hálószoba, egy 25 nm-es nappali, 2 fürdőszoba és egy 8 nm-es erkély is tartozik. A házon kívül szépen gondozott kert, teremgarázs és saját tároló is található. 

Irányár: 53.900.000 Ft

További képekért kattints


 Hegedűs Gyula utcai lakás

Eladó a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcában, modern, újszerű társasházban egy 46 nm-es, fiatalos, 1 plusz 1 fél szobás lakás. Az ingatlanon belül egy hálószoba, egy 22 nm-es nappali, konyha és két fürdőszoba  van.

Irányár: 36.500.000 FT

További képekért kattints


Úszódaru utcai lakás

A XIII. kerületben, a Marina parton eladó egy 57 nm-es, fiatalos, magas minőségben kialakított, mediterrán színvilágú stílusos lakás. Luxus anyagokból megépített amerikai konyhás nappali és egy hálószoba tartozik hozzá, valamint egy 14 nm-es, automata napernyővel felszerelt erkély. Az ingatlan bútorokkal és bútorok nélkül is megvásárolható.

Irányár: 44.900.000 Ft

További képekért kattints


 Visegrádi utcai lakás

Eladó Újlipótvárosban, a méltán közkedvelt Cézár házban egy 1. emeleti, saját 39,5 nm-es zárt kerttel rendelkező, 2 és fél szobás lakás.Az ingatlan igényesen felszerelt konyhabútorral rendelkezik, amely a vételár részét képezi. Hozzá tartozik még egy nagyméretű kocsibeálló teremgarázsban, és egy tároló is.

Irányár: 53.000.000 Ft

További képekért kattints


 Zalai úti lakás

A XII.  kerületben (Virányos) eladó egy  Ybl-díjas tervező által újragondolt -most kialakítás alatt álló- 3 lakásos, luxus társasházban egy 133 nm alapterületű, 1. emeleti lakás, 16 nm-es erkéllyel . Amerikai konyhás, 3 háló- és 2 fürdőszobás, hall és gardrób is tartozik hozzá. Napfényes, világos ingatlan, zöld udvarra néző kilátással. 

Irányár: 142.000.000 Ft

További képekért kattints


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!