Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Andrássy úti lakás

Eladó a belvárosi VI. kerületben egy magas emeleti, udvari nézetű, kétszobás polgári lakás. A szobák külön nyílnak, két fürdőszoba is tartozik az ingatlanhoz. A lakás jó állapotú, kiváló alternatíva költözésre és kiadásra egyaránt. 

Irányár: 49.900.000Ft

További képekért kattints


Rózsa utcai lakás

Eladó a Rózsa utcában, egy emeleti, utcai nézetű, világos, csendes, igényesen felújított, 93 nm-es lakás. Az ingatlan jó elosztású, egy amerikai konyhás nappaliból, egy nagy hálószobából, két kisszobából, fürdőből és külön mellékhelyiségből áll. Hozzá tartozik továbbá három erkély, melyek a nappaliból, a hálóból illetve az egyik kisszobából nyílnak. Befektetésre és költözésre egyaránt kiváló.

Irányár: 62.500.000Ft

További képekért kattints


 

Kertész utcai lakás

A VII. kerületi Kertész utcában, a város egyik legszebb részén eladó egy Zeneakadémiára panorámás, 80 nm-es lakás. Az ingatlan új építésű, a ház legfelső szintjén, új emeleten található. Benne két háló-, és két fürdőszoba, illetve egy 30 nm-es, amerikai konyhás nappali is van, külön tárolóval. 

Irányár: 72.000.000Ft

További képekért kattints


 Tinódi utcai lakás 

Eladó a Tinódi utcában egy esztétikusan kivitelezett, gyönyörű állapotban lévő, utcai nézetű lakás. Utcai nézete ellenére semmilyen zaj nem szűrődik be a vastag falaknak és a tökéletesen záródó nyílászáróknak köszönhetően. A lakásban egy hatalmas amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található, a fürdőszobában extraként infraszauna lett beszerelve.

Irányár: 69.200.000Ft

További képekért kattints


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!