Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

Egy tenyérnyi zöld mező a város szívében

Eladó lakások Budapest VI. kerületének frekventált részén, a körúton belül, a Zichy Jenő utcában. Mindegyik lakáshoz minimum egy terasz is tartozik. A lakások alapterülete 54 m²  és 154 m²  között, nappali + hálóstól a nappali + 3 hálószobás lakásokig változik.

Irányár: 52.800.000 Ft


Halász utcai fényűző lakás

Eladásra kerül Buda I. kerületének kifejezetten pezsgő részén, közvetlenül a Duna mellett, a Bem rakpart egyik kedvelt mellékutcájában található ingatlan. A közelben több tömegközlekedési eszköz is a segítségünkre van, így gyorsan eljuthatunk bárhova.

Irányár: 103.900.000 Ft


Anna utcai ingatlan

A XVI. kerületben eladó egy két generációs ház, amihez tartozik egy 519 m²-es telek. A ház alatt van egy két beállásos garázs. Továbbá a ház és a kert rendezett.

Irányár: 49.900.000 Ft


Ómátyásföldi villa

Eladó Ómátyásföld villanegyedében egy gyönyörű villaépület. Az épület külső megjelenésnél igyekeztek az eredeti állapotot megőrizni,hogy tükrözze a régi kor jegyeit. A villaépület földszinti része 172,87m²-es, ahol egy gyönyörű étkező-konyha, nappali, 2 hálószoba, hatalmas méretű fürdőszoba, előszoba, vendég mosdó, háztartási helyiség található. A tetőtér és a szuterén igény szerint beépíthető.

Irányár: 199.000.000 Ft


Egy igazi gyöngyszem

Eladó a Városligetnél, az Ajtósi Dürer soron, egy 38m²-es, zöld kertre néző, 2017-ben teljes körűen esztétikailag és műszakilag felújított, igényesen kialakított lakás. Szépen karbantartott liftes ház, illetve az ingatlanhoz tartozik egy kizárólagos használatú tároló(5m²)is.

Irányár: 22.900.000 Ft


Reméljük tetszett a kis válogatásunk! További szép napot és kellemes délutánt kívánunk minden kedves olvasónknak! 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.