Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

Viola utcai lakás

Eladó a 9. kerületi Viola utcában egy újszerű, 103 nm-es, 4 szobás, 6. emeleti, belső kertre néző, világos, belső két szintes (duplex), cirkó fűtéses lakás. Az alsó szinten helyezkedik el a nappali étkezővel, a konyha, egy szoba, fürdőszoba és előszoba, míg az emeleten két hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A hálószobából nyílik egy 12 nm-es terasz, a nappaliból pedig egy 3 nm-es erkély, ami a szépen parkosított udvarra néz, melyen játszótér is található. A budapesti eladó lakáshoz tartozik a ház alatti teremgarázsban két parkolóhely, valamint egy tároló is. Nagyon szép egyedi tervezésű, méretre készült bútorok vannak a nappaliban, illetve a hálószobákban, amik a vételár részét képezik.

Irányár: 65.000.000 Ft

 


Alkotmány utcai lakás

Budapesten, az V. kerületben, az Alkotmány utcában eladó egy 136 nm-es, 4 szobás lakás, mely egy liftes, polgári ház 3. emeletén található. Az eladó ingatlan elhelyezkedése kiváló, boltok, üzletek vannak a közelben. A lakás utcai nézetű, fűtése és melegvíz ellátása combi cirkó rendszeren működik, vízórával fel van szerelve.

Irányár: 90.000.000 Ft

 


Eladó lakás az Andrássy úton

A VI. kerületben, az Andrássy úton eladó egy magas emeleti, udvari nézetű, két szobás lakás. A szobák külön bejárattal rendelkeznek. A budapesti lakás jó állapotú, felújítás nélkül költözhető vagy kiadható. Az ingatlan lokációja tökéletes, minden könnyen és gyorsan megközelíthető.

Irányár: 48.900.000 Ft

 


Magyar utcai lakás

Budapesten az V. kerületben eladó egy 68 nm-es, 2 szobás, cirkó fűtéses, vízórás lakás. A felújított állapotú, napfényes ingatlan, egy rendezett, liftes ház 4. emeletén található. A teljes bútorzat a vételár részét képezi.

Irányár: 64.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!