Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Károly körúti lakás

Eladó Budapesten egy nagyon szépen felújított polgári, napfényes lakás, melynek ablakaiból csodálatos belvárosi panoráma nyílik. Az ingatlan egy karbantartott, liftes ház 4. emeletén található. Az eladó lakás alapterülete 172 nm, 4 hálószobával, amerikai konyhás nappalival, és 2 fürdőszobával rendelkezik. Igazi békebeli, polgári hangulatot áraszt ez a budapesti eladó ingatlan. Megfelel elegáns családi fészeknek azok számára, akik szeretnének a belvárosban, szép helyen élni, vagy jelenthet egy értékálló, könnyedén kiadható belvárosi lakást.

Irányár: 156.700.000 Ft

 


Aradi utcai lakás

Budapest belvárosának szívében, az impozáns Andrássy út szomszédságában eladó egy 92 nm alapterületű, magas belmagasságú, polgári lakás. A felújított Andrássy úti villa kertjére néző kilátással, galéria kialakítással, és friss festéssel rendelkezik ez az eladó ingatlan. A lakás környékén a  tömegközlekedés kiváló, a Kodály Körönd 3 percre található gyalog, ahol a kisföldalatti és a 105-ös busz is megáll. A budapesti eladó ingatlan közelében számos étterem és bolt megtalálható.

Irányár: 60.000.000 Ft

 


Váci utcai lakás

Eladó Budapesten, a Váci utcában egy első emeleti, csendes, zöld udvarra néző, mégis világos 65 nm-es lakás. Az ingatlan teljes körűen, frissen és igényesen fel lett újítva. A nappaliban egy álló galéria is kialakításra került, így a lakás összesen hat férőhelyes. A tágas hálószobából még nyílik egy gardrób szoba is, a fürdőszoba pedig mind a hálószobából, mind a nappaliból megközelíthető az ingatlanban. A fűtést az energiatakarékos skandináv Nobo rendszer biztosítja, a konyhában és az előszobában pedig padlófűtés van. Ez a budapesti eladó lakás az épületen belül a  folyosó végén található, így a nyugalom zavartalan, ami kiadásra is tökéletessé teszi. Az ár tartalmazza az ingatlan berendezését is.

Irányár: 55.900.000 Ft

 


Eladó lakás a Belgrád rakparton

A Belgrád rakparton, a Váci utcától 2 percre kínálunk eladásra egy szecessziós stílusú, kívül-belül felújított lakást. Az eladó budapesti ingatlan egy liftes társasházban található, 132 nm alapterületű, a 3. emeleti helyezkedik el. A belvárosi lakásban található többek között egy előszoba, egy konyha, egy nappali, valamint két különálló hálószoba, két fürdőszoba és egy erkély. Az irányár tartalmazza a budapesti ingatlan teljes berendezését.  

Irányár: 115.000.000 Ft

 


Belvárosi eladó lakás

Eladó az Aradi utca Városligethez közeli részén egy belsőépítészeti gyöngyszem. A 2. emeleti, 65 négyzetméteres budapesti ingatlan igényesen kialakított, berendezett, és gépesített. Légkondicionálóval és riasztóval is fel van szerelve a lakás, gyakorlatilag újjá lett építve. Befektetésnek kiváló ez az eladó budapesti ingatlan, jelenleg is bérbe van adva.

Irányár: 47.600.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!