Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új budapesti ingatlanjainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Károly körúti lakás

Budapest belvárosában, a Madách téren kínáljuk eladásra ezt a két éve felújított, panorámás lakást. Az ingatlan 58 nm-es területén 3 szoba kapott helyet, minden helyisége panorámával rendelkezik, beleértve a fürdőszobát is. A budapesti lakásban 2 hálószoba található, valamint egy fürdőszoba és egy remek amerikai konyhás nappali. Jó elosztásának köszönhetően akár befektetésnek is kiváló lehet ez a lakás.

Irányár: 51.900.000 Ft

 


Vörösmarty utcai lakás

Eladásra kínálunk a Vörösmarty utcában egy utcai nézetű, napfényes budapesti ingatlant. A lakás csendes környéken helyezkedik el, a közelében található az Oktogon és az Andrássy út is. Jelenleg két szobás az ingatlan, de egy 3 szobás budapesti lakássá is átalakítható. Kifejezetten alkalmas rövid-és hosszútávú bérbeadásra is, ezért kiváló befektetés lehet Budapest közkedvelt környékén.

Irányár: 34.900.000 Ft

 


Ágoston utcai lakás

Budapest óbudai részén, közkedvelt környéken eladó ez az 51 nm-es panel lakás. Az ingatlan 2 külön nyíló szobával rendelkezik, nagyon jó állapotú, napfényes. Beépített loggiás budapesti panel lakás ról van szó, amely bérlővel együtt eladó. Az ingatlan teljesen tehermentes.

Irányár: 22.800.000 Ft

 


Dohány utcai lakás

Eladó egy budapesti, VII. kerületi,  2. emeleti napfényes lakás a Zsinagóga szomszédságában. A Dohány utcában található ingatlan egyedi ötletekkel igényesen kialakított, 3 szobás (2 hálószobás), 109 nm-es, utcai nézetű, cirkófűtéses. A budapesti lakás egy gyönyörű, rendezett házban található. A város szívében egy egy igazi ékszerdoboz ez az ingatlan.

Irányár: 92.000.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!