Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új budapesti ingatlanjainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Jókai utcai lakás

Egy teljes körűen felújított, 33 nm-es budapesti ingatlan eladó a belvárosi VI. kerület közkedvelt, fiatalos részén. A fővárosi lakás 1 plusz 1 fél szobás, amerikai konyhával rendelkezik, ablaka belső udvarra néz. A felújítás minden helyiségre kiterjedt, befejezése óta nem volt lakója az ingatlannak.

Irányár: 33.800.000 Ft

 


Hegedű utcai lakás

Igényesen felújított  ingatlan eladó Budapesten, a VI. kerületi Hegedű utcában. A 37 nm területű lakás egy polgári épület 2. emeletén található, a belváros Nagykörúton kívüli részén. Az ingatlan egy szobás, konyhával, előszobával és 2 fürdőszobával, igazi nyugodt kis otthon Budapest szívében. Befektetésnek és első lakásnak is kiváló lehet.

Irányár: 37.900.000 Ft

 


Belgrád rakparti lakás

Hatalmas alapterületű, 146 nm-es budapesti ingatlan eladó az V. kerületi Belgrád rakparton. A tetőtéri lakás világos, napfényes, fantasztikus Duna panorámával rendelkezik, valamint 20 nm-es tetőterasz is tartozik hozzá, amely csodás képet nyújt Budapest látványosságairól, például a Budai várról. Az ingatlan teljes mértékben bútorozott, gépesített, extraként szauna is található benne. Az egész ház rendezett, jó lakóközösséggel rendelkezik.

Irányár: 329.650.000 Ft

 


Hattyú utcai lakás

Eladó Budapesten egy teljes körűen felújított, 1. emeleti 1 plusz 2 félszobás, gyönyörű, erkélyes lakás a Hattyú utcában. Az átalakítás nemrég fejeződött be ebben a budapesti eladó ingatlanban, a lakás teljesen tehermentes, azonnal beköltözhető. A nagyobbik félszobában beépített mély tolóajtós gardróbok találhatóak, továbbá beépített szekrények a wc és a fürdő helyiségekben.

Irányár: 42.600.000 Ft

 


Zoltán utcai lakás

Az V. kerületi Zoltán utcában eladó egy 44 nm-es, napfényes, utcai nézetű lakás. A Budapest belvárosában található ingatlan egy szép, polgári ház részét képezi. A gyönyörű kis lakás 1 plusz 1 fél szobás (nappali, hálószoba), nemrég teljes körű felújításon esett át.

Irányár: 54.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!