Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Rózsa utcai lakás

A VII. kerületi Rózsa utcában kínálunk eladásra egy zöld udvarra néző, napfényes, 66 nm-es, új építésű lakást a belváros Nagykörúton kívüli részén. Az ingatlan 3 különnyíló szobával rendelkezik, 2 hálószobával és egy tágas, 20 nm-es amerikai konyhás nappalival, valamint fürdőszobával. Hozzá tartozik még egy 8 nm területű erkély, illetve egy 2 nm-es tároló, ami az ár részét képezi.

Irányár: 43.900.000 Ft

 


Dembinszky utcai lakás

Eladásra kínálunk a VII. kerületi Dembinszky utcában egy felújított, 2 szobás, 39 nm-es lakást, egy kitűnő állapotú, belső, parkos udvarral rendelkező házban. Napfényes, világos, udvari nézetű ingatlan. Hozzá tartozik még egy amerikai konyhás nappali is, amely könnyen visszaalakítható egy kisebb konyhává és egy félszobává.

Irányár: 21.900.000 Ft

 


Teve utcai lakás

Eladó a XIII. kerületben, Angyalföldön egy új építésű épület részeként egy újszerű állapotú, utcai nézetű, 40 nm-es lakás. Az ingatlan 1 szobás, teljes mértékben berendezett, a bútorok az ár részét képezik.

Irányár: 25.500.000 Ft

 


Teréz körúti lakás

A VI. kerületben, az Oktogon környékén eladó egy világos, nagy terekkel rendelkező, utcai nézetű polgári lakás, egy hangulatos, liftes ház 3. emeletén. Felújított állapotú, 2 szobás (nappali, hálószoba) ingatlan, melyhez előszoba, konyha és 2 fürdőszoba is tartozik. Különlegessége a napfényes ablakfülke, melyből kellemes kilátás nyílik a belvárosra.

Irányár: 62.000.000 Ft

 


Tűzoltó utcai lakás

Eladásra kínálunk a IX. kerületi Tűzoltó utcában egy újszerű, liftes házban található 4. emeleti, 38 nm-es, világos, napfényes, utcára néző lakást. Az ingatlanhoz különálló hálószoba tartozik, valamint minőségi beépített, gépesített amerikai konyha. A lakás biztonsági ajtóval is fel lett szerelve. Az épület belső, zárt, gondozott kerttel rendelkezik.

Irányár: 29.900.000 Ft

 


Váci utcai lakás

A Vörösmarty tér szomszédságában kínáljuk megvételre ezt a nagypolgári, 113 nm-es saroklakást, egy liftes, rendezett ház 3. emeletén. Déli és nyugati fekvésű ablakainak (összesen 6 db) köszönhetően rengeteg napfény szűrődik be az ingatlan területére, így egy igazán világos lakásról van szó. Jelenleg 1 hálószobával rendelkezik, megtartva a polgári hangulatot, de igény esetén akár 3 hálószoba, 3 fürdőszoba is kialakítható belőle.

Irányár: 135.000.000 Ft

 


Eladó lakás az Ajtósi Dürer soron

A XIV. kerületi Városliget környékén eladó egy 38 nm-es, zöld kertre néző, 2017-ben teljes körűen esztétikailag és műszakilag felújított, igényesen kialakított, hangulatos lakás. Az ingatlan nappali, plusz hálófülke beosztású, egy szépen karbantartott, liftes házban található, privát használatú kertrésszel rendelkezik. A lakáshoz tartozik még egy 5 nm-es, kizárólagos használatú tároló helyiség is.

Irányár: 21.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!