Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Reáltanoda utcai lakás

Eladó az V. kerületben, egy csendes mellékutcában, a Károlyi kerttől pár lépésre  egy 101 nm-es, 3 szobás ingatlan. A lakás egy kívül -belül jó állapotú társasház második emeletén helyezkedik el, utcai nézetű, világos, napfényes. Benne két hálószoba található, egy tágas, 45 nm-es nappali, valamint előszoba, konyha és fürdőszobák találhatóak. Különleges berendezéssel felszerelt, azonnal költözhető ingatlan.

Irányár: 109.000.000 Ft

 


Kossuth Lajos utcai lakás

Az V. kerületi Kossuth Lajos utcában kínálunk eladásra egy jó állapotú, szenzációs elosztású lakást a Ferenciek tere, Váci utca, Károly kert vonzáskörzetében. az ingatlan 77 m2-es, egy amerikai konyhás nappali, 3 különnyíló hálószoba, 2 fürdőszoba és egy gardrób helyiség kapott benne helyet. Udvari nézete ellenére rendkívül világos, délután napfényes. Maga az épület liftes, külső homlokzata kifejezetten szép, különleges, kapubejárója a közelmúltban lett felújítva. 

Irányár: 63.900.000 Ft

 


Belvárosi lakás a Vértanúk terén

Budapest belvárosának egyik legpatinásabb helyén, a Vértanúk terén kínáljuk megvételre ezt a térre néző, magas emeleti 2 és fél szobás lakást, benne többek között egy nagy nappalival és két külön hálószobával. Térre néző két szobája kora reggeltől délig napfényben úszik, míg udvari része a délutáni napot kapja. Az épület rendezett, folyamatosan megújul. A liftek a közelmúltban ki lettek cserélve. Jelenleg a körfolyosók felújítása zajlik. Jövő évi tervek között a belső udvar felújítása szerepel.

Irányár: 129.900.000 Ft

 


Király utcai lakás

A belváros legnyüzsgőbb részén, a Király utca elején eladó egy erkélyes, 2 szobás, 2. emeleti lakás. Csendes és nagyon világos, egy több ház által határolt nagy zöld területre néz. Műszaki és esztétikai felújítása már megtörtént, így azonnal költözhető. A ház liftes, a külső homlokzatának felújítása hamarosan befejeződik. Mivel bérbeadás szempontjából a város egyik legkeresettebb része, így befektetésnek is kiváló választás.

Irányár: 49.900.000 Ft

 


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!