Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma a kiadó lakásokkal jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Révay utcai lakás

Kiadó panorámás lakás keresi új bérlőjét a VI. kerületben a Révay utcában. A lakás 120 m²-es egy 20 m² terasszal ellátva. A lakás beosztását tekintve van egy nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, lift lehetőség. Fütés tekintetében házközpontú.

Közös költség: 40.000 Ft( fűtés benne van)
Bérleti díj: 1500 Euro


Erzsébet körúti lakás

Kiadó az Erzsébet körúton egy első emeleti 80 négyzetméteres, amerikai konyhás lakás. A beosztást tekintve egy nappalival, két fürdőszobával és három hálószobával rendelkezik.

Bérleti díj: 1200 Euro + rezsi/hó


Havas utcai lakás

Kiadó az V. kerületben, a Havas utcában egy 72 négyzetméteres bútorozott, gépesített lakás. A lakás 2 szobával rendelkezik és azonnal költözhető! A Vásárcsarnok és boltok  közelsége biztosítja a kényelmet és metróval, villamossal kiváló a  közlekedés.

Bérleti díj: 200 000 Ft/hó


Aranykéz utcai lakás

A belváros szívében az V.kerületben kiadó egy 33m2-es garzon. A lakás fiatalosan bútorozott,gépesített,utcai nézetű,világos lakás. A közlekedést tekintve kiváló, metróval, villamossal, busszal könnyen megközelíthető bármi. Rugalmasan mutatható!

Bérleti díj: 110.000 Ft/hó+rezsi


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz! 🙂
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.