Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma a kiadó lakásokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Szentkirályi utcai lakás

A VIII. kerületi Palotanegyedben, a Szentkirályi utcában, szép, liftes, polgári épületben kiadó egy 2. emeleti, utcai nézetű, napfényes lakás. Amerikai konyhás nappalival és külön hálószobával rendelkezik. A lakás bútorozott, gépesített, felszerelt.

Bérleti díj: 180.000Ft / hó

További képekért kattints


Honvéd utcai lakás

Az V. kerületi Honvéd utcában kiadó egy magas emeleti, utcai, napfényes, 3 szobás lakás. Amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló hálószoba tartozik hozzá. Az ingatlan berendezett, gépesített, a konyha felszerelt. Fűtése házközponti.

Bérleti díj: 220.000Ft / hó

További képekért kattints


 

 Mérleg utcai lakás

A belváros szívében, a Deák tér mellett igényes, felújított, világos, csendes lakás kiadó. Az ingatlan igény esetén bútorozott, gépesített konyhabútorral rendelkezik. A két szoba külön nyílik, a tágas amerikai konyhás nappaliból. Fűtése rendkívül gazdaságos.

Bérleti díj: 372.000Ft / hó

További képekért kattints


 

Podmaniczky utcai lakás

Hosszú távra kiadó a VI. kerület központi részén, a Podmaniczky 
utcában egy felújított, 69 nm-es, 2 szobás, utcai nézetű, 2.emeleti, bútorozott lakás. Az ingatlanhoz a 2 szobán túl külön gardrób és kamra is tartozik.

Bérleti díj: 217.000FT / hó

További képekért kattints


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!

Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!