Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Ma a kiadó lakásokkal jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Báthory utcai lakás

Az V. kerületben, a  Báthory utcában hosszú távra kiadó egy 50 m²-es, 1. emeleti, erkélyes, utcafronti felújított, bútorozott lakás. A nagyobbik szoba 22 m², melyhez tartozik egy 5 m² alapterületű erkély is. A kisebbik szoba 7,5 m², a harmadik légtér egy 17 m² alapterületű, amerikai konyhás társalgó, illetve a lakáshoz tartozik egy 4 m²-es fürdő.

Bérleti díj: 175.000 Ft/ hó

További képekért kattints


Hold utcai lakás

Az V.kerület egyik közkedvelt, frekventált utcájában, a Hold utcában kiadó, egy 72m²-es, 1.emeleti, utcai, 1 nappalis + 1 hálós + 1 félszobás, FRISSEN FELÚJÍTOTT lakás.

Az ingatlan azonnal költözhető, de kisállat nem hozható és a dohányzás nem megengedett.

Bérleti díj: 465.000 Ft/ hó

További képekért kattints


Andrássy útI lakás

Kiadó az Oktogon és Bajcsy Zsilinszky út közötti 2012-ben felújított épületben lévő lakás. Az épület liftes, legfelső szintjén található, újszerű állapotban lévő, dupla komfortos, teraszos lakás. Az ingatlan egyedi fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, az ablakokon elektromosak a redőnyök. Az ingatlan bútor nélkül kiadó.

Bérleti díj: 372.000 Ft/hó

További képekért kattints


Podmaniczky utcai lakás

A VI. kerület központi részén, a Podmaniczky utcában hosszú távra kiadó, Nyugatihoz és a Körúthoz közel, egy felújított, 69m²-es, 2 szobás, utcai, 2.emeleti bútorozott lakás.

Bérleti díj: 217.000 Ft/hó

 

További képekért kattints


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.