Főoldal>Hírek>Új luxushotellánc tör be Budapestre
Hírek

Új luxushotellánc tör be Budapestre

A Matild-palota 2019-től helyt ad az ország első The Luxury Collection Hotelnek-erről kötött szerződést a Mariott International és a török Özyer Group.

 

A luxusszálloda a neo-barokk stílusban épült Matild-palotában kap majd helyet, tehát a Klotild-palotában lévő Buddha Bar Hotellel szemben. Mivel a budai oldalra néző két ikerépület előtt egy létesítmény sem áll, így páratlan kilátás fogadja majd az ide látogatókat.

 

 

A híres Mariott International szállodalánc több mint 120 országban hódít közel 6000 ingatlannal és mivel meg akarja tartani piacvezető szerepét, így további terjeszkedésre törekszik. Ennek köszönhetően, Magyországon a Matild-palota beépítésére esett a választás, amit egy közös vállalkozás keretében a Mariott Internatiallel, az épület tulajdonosával és az Özyer Grouppal együtt valósít meg. A luxushotelbe 130 elegáns szobát terveztek, illetve számos lakosztályt is ki fognak alakítani. Ezenfelül a hotel nem csak alvóhelyként fog szolgálni, hiszen jó pár vendéglátóhelyet is terveznek az épületbe. A Luxury Collection Hotel márka egyébként jól ismert a különleges luxus szolgáltatásairól és kifinomult stílusáról, így biztos páratlan élményben lesz részük azoknak, akik megfordulnak majd itt.

 

forrás: hvg.hu


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.