Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Prémium kategóriás iroda a IX. kerületben
Exkluzív ingatlanok

Prémium kategóriás iroda a IX. kerületben

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

 

Duna panorámás, 128nm-es, prémium kategóriás, napfényes irodát kínálunk eladásra a Lechner Ödön fasoron, egy új építésű épületben, a Castrum házban.

Az ingatlan kialakítása remekül megtervezett, átgondoltság és profizmus jellemzi. Az irodába lépve recepció és vendégváró helyiség fogadja az ide belépőket, amelyből egyik irányban egy Duna panorámás tárgyaló szoba, másik irányban további munkaállomások nyílnak. A kisebb területű tárgyaló fala extrán hangszigetelt, így semmilyen esetben sem zavarja az iroda munkamenetét egy esetleges üzleti megbeszélés. Az iroda részen túl zuhanyzóval ellátott férfi és női mellékhelyiségek találhatóak, továbbá tároló helyiség és irattároló, melynek ajtaja biometrikus szkennerrel nyitható. 

Az iroda rendelkezik továbbá egy modern gépekkel teljesen felszerelt tágas konyhával, melybe extraként borhűtő is be lett szerelve. A dolgozók kényelméről és kikapcsolódásáról egy külön pihenőszoba gondoskodik, amelyben egy beépített franciaágy is helyet kapott.

Mélygarázsban lévő parkolóhelyek vásárolandók, illetve továbbiak vásárolhatóak az ingatlanhoz, melyek több kameraállásból is megfigyelhetőek telefonos applikáción keresztül, így a biztonság miatt sem kell a dolgozóknak aggódniuk.

Ha egy igazán modern, exkluzív irodát szeretnél találni a vállalkozásodnak, ne keress tovább!

 


 

Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!