Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Fiatalos, modern lakás a belvárosban
Exkluzív ingatlanok

Fiatalos, modern lakás a belvárosban

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás eladó ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

Legújabb exkluzív eladó budapesti ingatlanunk a VIII. kerületi Magdolna utcában található, egy új építésű, 35 lakásos társasház (Simona Ház) részeként. A lakás az épület 1. emeletén helyezkedik el, 46 négyzetméter területével igazi modern, fiatalos kis otthon. Ez a budapesti ingatlan azért is egyedülálló, mert egy iránymutató, hi-tech homlokzattal és kimagasló, európai szintű belső dizájnnal rendelkező házban került kialakításra, így az egyik legjobb minőségű lakás a piacon.

Két szobás ingatlanról van szó, ebből az egyik egy különálló hálószoba. Erkély szintén tartozik a lakáshoz, valamint beépített szekrények és gépesített konyha is a vételár részét képezik. A tervezők a kialakítás során figyelembe vették, hogy az elsődleges célcsoport (diákok és pályakezdők) igényei szerint alakítsák ki az épületben található összes ingatlant, így egységesen magas színvonalú, átgondolt alaprajzú, kulcsrakész lakások születnek a Simona Házban (amelyek 2018-ra készülnek el). Energetikailag hatékony, nagy szakértelemmel tervezett, tartós minőségben bebútorozott ingatlanok készülnek itt. Ez a lakás is ennek megfelelően világos, okos helykihasználású, tehát nagyon jó elosztású, élhető terek jellemzik. A színek és a formák mind a legújabb trendeket követik, a falakon és a bútorokon egyaránt.

Alapvetően diákok és fiatal pályakezdők részére szánt budapesti ingatlan épül a Magdolna utcában, ugyanakkor befektetésnek is kiváló választás lehet. Magas hozamokat és piacvezető értékemelkedést biztosítanak az itt elkészült lakások. Az új építésű ingatlanok közül is kiemelkedik a fiatalos, modern Simona Ház, az egyik legjobb, amit ajánlani tudunk!

 


Ha érdekel a bemutatott budapesti ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!