Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív villa Ómátyásföldön
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív villa Ómátyásföldön

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

Budapest csendes részén, Ómátyásföld villanegyedében található ez az eladásra kínált, exkluzív igényeket kielégítő villaépület. 1610 nm-en terül el az ingatlan. Az épület külső megjelenésénél igyekeztek megőrizni az eredeti állapotot, mely a régi kor jegyeit tükrözi.

Belépve az eladó házba már az enyhén rusztikus, régies elemeket láthatjuk, ahogy tökéletes harmóniában olvad össze a modern stílus jegyeivel. A 173 nm-es földszinten előszoba, étkezős konyha, nappali, két hálószoba, hatalmas fürdőszoba, vendég mosdó és egy háztartási helyiség található.

Az eladó ingatlan tetőterében jelenleg 2 szoba és fürdőszoba van, mely felújításra vár, valamint további 115 nm igény szerint beépíthető. Az épület egy része alatt szuterén szint található, mely kialakítható borospincének esetleg konditeremnek. A kertben fúrt kút található, automata öntözőrendszerrel, ez biztosítja, a mindig csodás kertet. A kényelem érdekében a házban klíma, a biztonság érdekében pedig riasztó- és kamerarendszer került kiépítésre. A budapesti ingatlan irányára tartalmazza a teljes berendezést, így az új tulajdonosnak semmivel se kell törődnie.

 


Ha érdekel a bemutatott budapesti ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!